Royal Black
/>
Hello peeps ! My name is Diana, 14 years old. Blog nih ceritakan tentang kisah hidup aku. hope korang enjoy baca ek ? Jangan lupa follow. And aku follow korang balik, be nice kay. okay thanks :D
*This is my Facebook -DIANA IBRAHIM DAUGHTER- ADD tauuu :) *
Tagboard code here
MY SONG
Bila awak tiada disisi saya
Tuesday, 25 December 2012 | 8:57 am | 0 comments
Hye guyssss ! eh i am back :) lame xupdate klaw da update mesty panjng lebar pnyer post .k mlm neh fiez nak cite psal fiez kena tnggl lgi n lgy !Hurmm mne dye eh biasnya dye da online n tmnkan aku mse ney sjak dua hari neh dye laen smcm jew ? mcm nk larikan diri dari aku jew..aku taknakkkkkkkkkk smue tue jdy..hurm sjak aku kenal dye hdup aku slalu hppy brsama dye,bile dye tkde aku slalu sdih asl eh? hurmm da la awk sorng jew snggup tmn sy..awk sorng jew sgalanya2 tpy klaw awk tnggl sy slalu mcm ney buad sy smkin lemah jew..saya trpksa cari awk dmna2 pun klaw xdew..walaupun kte bru kenal awk da rpt sngt2 dgn sy dn awk trlalu baik dgn sy ... 11.12.12 Ialah tarikh perkenalan kite dan tarikh itu bermkna sngt2 bgy sy! hurm xmnyesal sy follow awk dkt twitter niat sjew2 jew boring tkn jela follow tpy skrg awk adelah kwn plinh pting bgy sy ?? dan saat smue tngglkan sy awk sorng jew yg snggup happykan sy..bile awk xde brsama sy mcm ney sy rase khlangan sngt2..awk sya rndu awk :( sy thu awk slalu stalk wall fb,twitter n skype sy bila sy xdew brsama sy dn sy pun sme... sejak awk hdr dlm hdup sy hri2 sy trcari bayangan awk ! Lagu shae-sayang sy da anggp lgu tuw mcm lgu tue lgu favourite sy dn awk... ya allah mne awk time sy prlukan awk neh? semalam bukan niat sy nk tngglkan awk tpy sy pengsan lgy mybe ! sedar2 jew awk on sy tgur awk tpy awk mcm busy jew sbb tuw sy pun off n tido sy xnk gnggu awk !awk da banyak buad sy tersenyum sjak sy hlng sgala2nya dlm khdupan sy.. saya takthu dengan scra tak sngaja tiap2 malm or hri sy asyik tnggu awk jew mybe enth knp prsaan tue dtg..errr sy pun plikkkkkk.Lagu Kerna budi ku jatuh cinta tuw mcm prnh trjdy dkt sy jew..:( oke laaaaa awk sngt brmkne bgy sy kwn.. ! Kbye...IA

New Life
Monday, 17 December 2012 | 11:53 pm | 0 comments
Hye hari ney fiez nak sambung cite semalam yang fiez ctew x hbez lagy tuw maybe sdih sbb tuw xley ctew pnjang oke hry ney fiez ctew smuanya hal sbenar eh oke.. About yg psal family vega-s-epet family tuw aku kesal sngt knl diorng mmg la dlu diorng tuw baik gila dgn aku bila da brlaku prgaduhan dn perpecahan diorng smkin hari smkin sial jew prngai sorng 2 tnggl ckit jela yg msih baik dgn aku ..errrrrr aku pling skit aty dgn syah kenapa la tibe2 jew dye nak bnci aku dlu aku tgur dye oke jew skrg nmpk sngt dye xnak layan lngsung x eply dlu dye ad jgk tgur aku hurmm.. Dye nampak sngt nak lary dari maslah sjak group tuw kecoh n bising dye malah mlarikan diri sdngkn group tuw dye yg create aku bkn nk slahkan dye tpy aku kesal dgn prngai dye tuw..Hurm dye leave group tuw.. herrrr sakit aty smpai skrg x hbes sbb korng..Time diorng ade mslah hari tuw aku backup korng now korng nak larikan diri bile aku yg ad mslah hurm hey korng brgduh smuew tuw korng da ckp aku penyebab aku x thu papew wey blik2 jew aku tgk korng nk support aku n then last2 aku korng campak mcm tuw jew? wey ape ney aku pning laaaaa wey da la aku khilngan smuanya kwn2 baik aku skrg aku nk khlngan korng yg ? hurmm mmg tak ah aku xnak oke sebab mase aku susah korng ade now korang senang aku korng lupe? hurrmm aku nak korang yang dlu!!!!!!!!!aku da sunyi gila hdup tnpa kwan ..yeahh tnpa bff aku yg dlu tuw korng jew yng aku ad skrg knp korng da xna kwn dgn aku ap slah aku wey ? nampak sngt korng da xnak kwn dgn aku rply chat pun x ! hurmmm.now n again aku khlngan semuanyaaaa ..Btw aku berharap sangat2 aku tanaaaaa hilang kawan aku sorng neh yg slalu tmn aku malam2 ! n dye aku da anggp mcm kwn baik aku sndri tiap kaly aku ade mslah aku ctew dkt dye n dye sorng jew yg mmpu buad aku happy skrg  n sy hrp sngt2 sy xkan khlngan kwn mcm awk irfan Hurmm..
sejak awk hdir dlm hdup sy ,sy kurng brsdih skit sbb awk slalu brsma sy n hppykan sy ! kan best klaw dpt kwn mcm ney..walaupun ktew bru jew kenal tpy awk ttp baik dgn sy..Yeahhh Fiez pun da rase khidupan single sjak cuti skula ney da  fiez da na tngglkan zaman couple fiez,fiez akan cube untk hdup single n hdup brtemankan buku untk thn dpan fiez nak sngt berjaya dlm pmr neh fiez da xnak rsult pmr ney mcm upsr yg rsult failed trus rsult yg x brguna ! Hurm maybe adk brdk fiez yang laen smue kurang dlm bdang plajaran neh tpy fiez xnk hdup susah mcm diorng..Fiez brharp2 sngt fiez pnyer rsult pmr trbaik pnyer ! da la parent fiez skrg tkdew keje fiez xmcm adk brdk fiez yg laen bley tution n hdup mewah mcm dlu skrg fiez bley mkn pun da nsb baikk..hurm now my life bnyk kesusahan tak mcm orng laen kdng2 fiez mnangiss sbb fiez taboley mcm orng laen bahagia jew ...fiez tensionnnnnn ! barang skula satu pun xbeli lgy orng laen smuenya da beli maybe nsb fiezzz da kowt .Tahun dpan dgn azam thun bru fiez akn mulakan kehidupan fiez yg bru tnpe internet wlaupun fiez mmg taboley tnpe fb,twitter n etc tpy fiez kena abaikan smue tuw demi mahu dpt 8A ..Lepaz Pmr fiez mesty bley enjoy blik ya allah debaran nk pmr da terasaaa ! aku berharap sngt2 esk kwn2 aku yg nk amek rsult tuw dpt rsult yg membanggakan amin... K la guys fiez da penat menaip neh laen kali fiez smbung eh.. Bye2 all bloggers to readers thnks for reading my entry...Gud evening  :D

Saddis Part Two
| 11:50 pm | 0 comments
Hye hari ney fiez nak sambung cite semalam yang fiez ctew x hbez lagy tuw maybe sdih sbb tuw xley ctew pnjang oke hry ney fiez ctew smuanya hal sbenar eh oke.. About yg psal family vega-s-epet family tuw aku kesal sngt knl diorng mmg la dlu diorng tuw baik gila dgn aku bila da brlaku prgaduhan dn perpecahan diorng smkin hari smkin sial jew prngai sorng 2 tnggl ckit jela yg msih baik dgn aku ..errrrrr aku pling skit aty dgn syah kenapa la tibe2 jew dye nak bnci aku dlu aku tgur dye oke jew skrg nmpk sngt dye xnak layan lngsung x eply dlu dye ad jgk tgur aku hurmm.. Dye nampak sngt nak lary dari maslah sjak group tuw kecoh n bising dye malah mlarikan diri sdngkn group tuw dye yg create aku bkn nk slahkan dye tpy aku kesal dgn prngai dye tuw..Hurm dye leave group tuw.. herrrr sakit aty smpai skrg x hbes sbb korng..Time diorng ade mslah hari tuw aku backup korng now korng nak larikan diri bile aku yg ad mslah hurm hey korng brgduh smuew tuw korng da ckp aku penyebab aku x thu papew wey blik2 jew aku tgk korng nk support aku n then last2 aku korng campak mcm tuw jew? wey ape ney aku pning laaaaa wey da la aku khilngan smuanya kwn2 baik aku skrg aku nk khlngan korng yg ? hurmm mmg tak ah aku xnak oke sebab mase aku susah korng ade now korang senang aku korng lupe? hurrmm aku nak korang yang dlu!!!!!!!!!aku da sunyi gila hdup tnpa kwan ..yeahh tnpa bff aku yg dlu tuw korng jew yng aku ad skrg knp korng da xna kwn dgn aku ap slah aku wey ? nampak sngt korng da xnak kwn dgn aku rply chat pun x ! hurmmm.now n again aku khlngan semuanyaaaa ..Btw aku berharap sangat2 aku tanaaaaa hilang kawan aku sorng neh yg slalu tmn aku malam2 ! n dye aku da anggp mcm kwn baik aku sndri tiap kaly aku ade mslah aku ctew dkt dye n dye sorng jew yg mmpu buad aku happy skrg  n sy hrp sngt2 sy xkan khlngan kwn mcm awk irfan Hurmm..
sejak awk hdir dlm hdup sy ,sy kurng brsdih skit sbb awk slalu brsma sy n hppykan sy ! kan best klaw dpt kwn mcm ney..walaupun ktew bru jew kenal tpy awk ttp baik dgn sy..Yeahhh Fiez pun da rase khidupan single sjak cuti skula ney da  fiez da na tngglkan zaman couple fiez,fiez akan cube untk hdup single n hdup brtemankan buku untk thn dpan fiez nak sngt berjaya dlm pmr neh fiez da xnak rsult pmr ney mcm upsr yg rsult failed trus rsult yg x brguna ! Hurm maybe adk brdk fiez yang laen smue kurang dlm bdang plajaran neh tpy fiez xnk hdup susah mcm diorng..Fiez brharp2 sngt fiez pnyer rsult pmr trbaik pnyer ! da la parent fiez skrg tkdew keje fiez xmcm adk brdk fiez yg laen bley tution n hdup mewah mcm dlu skrg fiez bley mkn pun da nsb baikk..hurm now my life bnyk kesusahan tak mcm orng laen kdng2 fiez mnangiss sbb fiez taboley mcm orng laen bahagia jew ...fiez tensionnnnnn ! barang skula satu pun xbeli lgy orng laen smuenya da beli maybe nsb fiezzz da kowt .Tahun dpan dgn azam thun bru fiez akn mulakan kehidupan fiez yg bru tnpe internet wlaupun fiez mmg taboley tnpe fb,twitter n etc tpy fiez kena abaikan smue tuw demi mahu dpt 8A ..Lepaz Pmr fiez mesty bley enjoy blik ya allah debaran nk pmr da terasaaa ! aku berharap sngt2 esk kwn2 aku yg nk amek rsult tuw dpt rsult yg membanggakan amin... K la guys fiez da penat menaip neh laen kali fiez smbung eh.. Bye2 all bloggers to readers thnks for reading my entry...Gud evening  :D


Old things